“Aan het begin van de rit had ik het gevoel mezelf volledig kwijt te zijn. Met Sofia samen ben ik bezig de basis weer op te bouwen. Ik durf weer te vertrouwen op mijn gevoel en luister daar ook naar.”

Na een ingrijpende gebeurtenis in mijn privé en werk ben ik op zoek gegaan naar een haptotherapeut die mij geestelijk en lichamelijk weer op de juiste weg kan helpen.

Zo ben ik bij Sofia van Herp terecht gekomen. Sofia heeft in de intake aan mij gevraagd wat mijn klachten waren en daar in overleg een behandelplan voor gemaakt. Na een aantal jaar met steeds dezelfde klachten gelopen te hebben en diverse fysiotherapeuten gehad te hebben is het Sofia al gelukt om de klachten op de goede manier te verminderen, we zijn nog niet zo lang bezig en ze voel  nu al goed aan waar de problemen liggen. Ik vind de persoonlijke aandacht die Sofia geeft een goede impuls je juiste kant op. Er wordt goed naar mij geluisterd en ook aangepast in de behandeling als het nodig is.

Ik ben nog bij Sofia in behandeling en voel ook duidelijk de vooruitgang en ik ben zeer tevreden over de stappen die we nu al gezet hebben.

Ik ben  ervan overtuigt dat ik weer op de juiste weg terecht kom.

C J Jacobs