Skip to main content Skip to search

Persoonlijke ontwikkeling, AD(H)D en werk.

Coaching

Je kunt bij mij ook terecht voor coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, werk en AD(H)D. Door middel van gesprekken en oefeningen gaan we op zoek naar jouw drijfveren, mogelijkheden, kwaliteiten, talenten. Wat zijn jouw patronen? Welke rol ben je geneigd in te nemen? Hoe kun je daar invloed op uitoefenen? Wat is jouw kracht? Wanneer je daar meer kijk op hebt en bewuster je mogelijkheden, talenten en kwaliteiten gaat inzetten, dan kom je in je kracht.

Werk

Loop je vast op je werk? Komt er niet uit wat erin zit? Houd jij alle ballen in de lucht door allerlei trucjes? Stel je regelmatig taken uit? Maak je dingen niet af? Loop je tegen communicatie issues aan?

Samen kunnen we kijken waar jouw kwaliteiten liggen en waar jij energie van krijgt. Wanneer jij doet waar je goed in bent, daar waardering voor krijgt dan ga je vanzelf lekkerder in je vel zitten en dat is merkbaar op de werkvloer.

ADHD

Bij AD(H)D wordt veelal gekeken naar de belemmeringen, naar dat wat niet goed gaat. Als jij maar vaak genoeg te horen krijgt dat je je niet kunt concentreren, niet stil kunt zitten, niks afmaakt, te druk bent, niet kunt studeren, niet kunt plannen, altijd te laat bent, dan ga je daarin geloven. Met als gevolg beperkende gedachten over jezelf. Dat levert dan weer onrust op.

Door te kijken naar wat jouw kwaliteiten en talenten zijn, wat jou in beweging brengt, wat jou motiveert, wat er belangrijk is voor jou, hoe je grip krijgt op je overprikkelde brein, kom je bij je mogelijkheden en krijg je weer succeservaringen.

Je bent tenslotte meer dan je AD(H)D!

  Neem contact op
  KennismakingVraagWorkshopIk wil terug gebeld worden  Ervaringen van cliënten

  In 2018 ben ik in contact gekomen met Sofia voor coaching. Hierdoor ben ik een cursus gaan doen “Effectief met ADHD/ADD”. Door Sofia heb ik inzicht gekregen om anders om te gaan met de dingen waar ik tegen aan liep. Ze straalt rust uit. Is zeer professioneel met begeleiding. Ieder persoon is verschillend met zijn / haar blokkeringen. Stap voor stap zal ze je helpen en begeleiden.

  Ik ben ook heel blij dat ik door Sofia ben gecoacht

  – B.