Skip to main content Skip to search

Haptonomische relatie begeleiding

Gevoelens, ons gevoelsleven en contact

Relaties

Spanningen kunnen in een relatie hoog oplopen waardoor jullie steeds meer (emotionele) afstand nemen van elkaar.

 • Zijn jullie ontevreden over de relatie?
 • Loopt het stroef in jullie relatie?
 • Willen jullie een stabielere band opbouwen?
 • Staat jullie relatie onder druk?
 • Kom jullie er samen niet uit?

Willen jullie werken aan het herstellen, verbeteren of verdiepen van jullie relatie? Haptonomische relatie begeleiding kan jullie weer op weg helpen. Door te onderzoeken hoe jullie op elkaar reageren wanneer er niet aan je behoefte wordt voldaan, door inzicht te krijgen in je emoties en die van je partner en door het met elkaar over je gevoelens/verlangens te hebben kan de relatie zich weer versterken.

Ik maak gebruik van gesprekken en ervaringsgerichte oefeningen om jullie problemen tastbaar en voelbaar te maken en ook wat jullie beider kwaliteiten en valkuilen zijn en waar ruimte voor ontwikkeling ligt.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jullie kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

  Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak
  Ervaringen van cliënten

  “Aan het begin van de rit had ik het gevoel mezelf volledig kwijt te zijn. Met Sofia samen ben ik bezig de basis weer op te bouwen. Ik durf weer te vertrouwen op mijn gevoel en luister daar ook naar.” 

  – C J Jacobs

  Sofia heeft mij met oprechte aandacht, aanraking en oefeningen bewust gemaakt van hoe ik mijn patronen doe en hoe mijn lichaam dat voelt en weergeeft. Zij heeft mijn hoofd weer in contact gebracht met mijn lichaam met als resultaat meer rust en gevoel, dankbaar ❤❤❤

  -M.B