Skip to main content Skip to search

Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Haptotherapie

Na de kennismaking/intake bied ik je in de eerste drie sessies inzicht in wat haptotherapie voor je kan doen, maken we nader kennis met elkaar en diepen we je hulpvraag uit.

In de haptotherapie wordt naast gesprekken en oefenvormen ook met aanraken gewerkt. Aanraken laat je bewust worden hoe jij reageert, wat jouw beweging en beleving is. Je wordt je bewust van de signalen die je lichaam geeft. Hoe reageer je bijvoorbeeld op afstand of nabijheid? Ben je meer op de binnen- of buitenwereld gericht? Open je jezelf of sluit je je wat meer af? En wat betekent dat voor jou in het dagelijks leven met betrekking tot jouw hulpvraag?

Na deze drie sessies evalueren we en bespreken we welke onderwerpen prioriteit hebben om zo je hulpvraag verder uit te werken.

Coaching/Relatiecoaching

We starten met een kennismakingsgesprek waarin we de hulpvraag bespreken waarna de coaching snel kan starten.

Tarieven

Kennismaking gratis
Haptotherapie € 99
Kinder-haptotherapie € 99
Beeldcontact € 99
Coaching € 99

Een consult duurt ongeveer 45- 60 minuten.

GZ-Haptotherapeut

Ik ben als GZ-Haptotherapeut aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH) hierdoor worden de sessies door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed. Klik hier voor een overzicht van de vergoeding per zorgverzekeraar.

Klachtenprocedure

Zijn er zaken rondom het therapie proces waar je ontevreden over bent, laat het me weten en dan zoeken we samen naar een oplossing. Komen we er niet uit dan kun je informatie vinden over de klachtenprocedure op de website van de VVH.

    Neem contact op
    KennismakingVraagWorkshopIk wil terug gebeld worden    Ervaringen van cliënten

    “Aan het begin van de rit had ik het gevoel mezelf volledig kwijt te zijn. Met Sofia samen ben ik bezig de basis weer op te bouwen. Ik durf weer te vertrouwen op mijn gevoel en luister daar ook naar.” 

    – C J Jacobs