Ik ben naar Sofia gegaan op het moment dat mijn huisarts als tip gaf om naar een haptotherapeut te gaan i.v.m. paniekaanvallen. Ik zat op dat moment allesbehalve lekker in mijn vel en dat moest veranderen. In het verleden ben ik ook al eens bij een haptonoom geweest en ik wist wat voor goeds het met mij deed, vandaar dat ik de keus had gemaakt om hier naartoe te gaan.

Ik heb voor Sofia gekozen aangezien ik bij het lezen van de site en met name haar biografie ik een fijn gevoel kreeg. Dit is iets wat ik belangrijk vind maar wat ook echt belangrijk is bij therapie; wanneer je geen klik met iemand voelt, zal de therapie ook minder goed aanslaan. Daarnaast kwam het voor mij – met name in die periode – goed uit dat de praktijk dicht bij huis was.

Ik heb mij altijd fijn, prettige en begrepen gevoeld bij Sofia. Je wordt warm en hartelijk ontvangen en er is ruimte om je gevoel te delen; eigenlijk is alles prima. Sofia geeft aan wat zij denkt dat op dat moment het beste is om te gaan doen, maar je staat vrij om hierin zelf je wensen/ grenzen aan te geven. Ze daagt je uit wanneer nodig, maar biedt ook een luisterend oor wanneer je daar behoefte aan hebt.

Sofia heeft mij enorm geholpen met het begrijpen van het probleem maar ook met het aanpakken/ omarmen van het probleem. Dit heeft mij zover gebracht dat het nu stukken beter met mij gaat, ik signalen herken én weet wat ik ermee moet doen en minder snel in paniek raak. Ik ben Sofia echt enorm dankbaar, want zonder haar was ik (nog) niet op dit punt geweest.