“Er was veel veranderd in ons leven, onze dochter van 10 jaar worstelde hier flink mee. Ze stapelde haar zorgen en frustraties op in haar lijf en haar hoofd en had zo nu en dan een uitbarsting.
Als ouders vonden wij het een groter stap om hulp te vragen, om in te zien dat we er samen niet uitkwamen. Na 1 sessie wisten we het al, dit was de juiste beslissing.
Onze dochter kreeg bij Sofia op speelse wijze tools aangereikt om zich te leren uiten. Hierdoor veranderde onze interactie. Wij gingen minder voor haar invullen en zij voelde zich meer gehoord en gezien. Dit alles had een zeer positief Domino-effect op haar leven zowel thuis als op school en tijdens sport. We zien haar weer huppelen, zingen en blij zijn, en als het even anders is, dan verteld ze erover. Onze dochter nam met gemengde gevoelens afscheid van Sofia. Ze gaat Sofia en de sessies missen, maar is trots op wat ze bereikt heeft, en dat zijn wij ook. Wij zijn trots en dankbaar voor wat het ons allemaal gebracht heeft.
Wij hebben Sofia leren kennen als een warme, betrokken en kundige therapeut die op een voelende en zachte manier stevige onderwerpen kan aanpakken.”